jan

IMG_0708-300x200Inspirationshot 17 – 12 januari 2015

Een volle avond. Met veel stille momenten. en ook gelach. In de prachtige zaal van DroomVillaLux. Meer dan 98 mensen.
In het kort, voor jou, vast beschreven wie er waren.
Binnenkort online te zien, via filmer Simon.
Evenals de foto’s van de hand van Rene Schonenberg.

Katja Janssen.

Een jongedame met ADHD en haar droom leeft en van haar `beperking` een kracht maakt. Ze opent met een aantal sterke karate trucs, die haar helpen in het verwezenlijken van haar droom. Dit is de zilveren medaille in Karate binnen halen op de Olympische Spelen in Japan 2020! Dit streven heeft haar weer hoop en kansen gegeven, die zij met volle overtuiging overbrengt op anderen.

Janne Willems.

Betekent geluk in het meest welvarende land van de wereld ,hetzelfde als in 1 van de armste landen? Na een reis van 16 maanden over de wereld heeft zij onvoorstelbaar veel mooie momenten en ervaringen verzameld. Hoe ? Door in 32 landen, met verschillende achtergronden en culturen 1 en dezelfde vraag te stellen aan mensen : ‘Wil je voor mij het mooiste moment van afgelopen week tekenen?’ Hierin heeft zij antwoorden gekregen op het verschil in geluk over de hele wereld. Uiteindelijk wordt iedereen gelukkig van anderen.

Ge Creemers.

Na het gewelddadig overlijden van zijn vriend Mario, wil Ge ermee omgaan zoals Mario hem heeft geleerd: met liefde en vergeving . Die twee dingen, is dat eigenlijk hetzelfde? Hier gaf Ge antwoord op in zijn prachtige verhaal. Hij is ervan overtuigd dat je in de mogelijkheid bent om te vergeven en verwerken als je in de juiste omgeving verkeert. Liefde volgt dan vanzelf.

Pauze
1 minuutjes:

1: Ineke : Dankwoord aan Ge. Hij heeft haar geleerd wat liefde en vergeving geleerd.
2: Cees: Heeft het publiek nieuwsgierig gemaakt naar het Choicemakers festival.
3: Marcel:  Hospitelity en  hostelity.
4: Jacob Jan: Droeg een mooi gedicht voor waar iedereen stil van werd.
5: Jan: Hield de spanning vast en heeft iedereen nieuwsgierig gemaakt voor de komende ISHOT18 waar meer van hem te zien zal zijn.
6: Renske : Geïnspireerd door het concept Stoere vrouwen! Dit zijn vrouwen die gaan voor een duurzaam leven met biologische producten. Ze zoekt nog medestanders in de omgeving Arnhem/Nijmegen en nodige het publiek uit om contact met haar op te nemen.
7: Carla: Liet ons haar dappere moment van haar leven zien, waarop ze besloot haar leven radicaal om te gooien en te kiezen voor de liefde met een andere vrouw. Volg je hart !
8: Roeleke: SCEPPT: Het platform waar iedereen zijn talenten en passies kan delen! Het duurt niet lang meer voordat dit concept werkelijkheidwordt. Dus heb je een talent of passie die je wil delen, check de site en doe mee !

Martijn Vermeulen

over het her-herinneren van de Joodse mensen die omkwamen in Nijmegen tijdens De tweede Wereldoorlog. Liet geschiedenis weer leven! Met zijn verhaal liet hij zijn publiek beseffen wat onze geschiedenis is hoeveel geluk we hebben in deze tijd te leven. Een tijd waarin we niet hoeven te vrezen voor ons leven.

Tim Schoonhoven.

Had kanker, zat op het randje van de dood en vertelde hoe hij besloot te gaan leven toen hij weer beter bleek te zijn. Om de periode waarin hij ziek was ene plekje te kunnen geven schreef hij een boek. Deze las hij voor op podium en verspreidde hoop. Uiteindelijk was zijn grootste boodschap naar de wereld, zijn dankwoord naar de zorg. Zonder hen had hij daar waarschijnlijk niet meer gestaan om andere kracht en hoop te geven.

reacties van publiek zien. In de pauze en achteraf. 

Tot de volgende keer! inspirationshot-ontwerp-juni2014-300x300

 

 

There are no comments so far

Leave a Comment

we zullen je email niet gebruiken om te spammen.

Don't worry. We never use your email for spam.

Close