maandag 6 juli geen Inspiration Shot
Ha toffe Ishotters,
Wij van de organisatie hebben de laatste I-shot van seizoen 2014-2015 niet goed gepland. Op 6 juli zijn jullie je werk en het studiejaar aan het afronden, stiekem al aan het vakantie vieren of aan het genieten van de vele leuke festivals.
Kortom; jullie zijn met andere belangrijke zaken bezig dan met kopen van een kaartje voor Inspiration Shot.
Daarom hebben we besloten om deze inspiration shot te verplaatsen naar begin september. 
Dus aanstaande maandag 6 juli is er geen Inspiration Shot. We hebben de sprekers gevraagd om mee te verhuizen naar september. En wij als crew gaan het seizoen op maandag fijn afsluiten met een lekker etentje en goed glas bier.
Wij zien elkaar weer begin september. Houdt je nieuwsbrievenbus in de gaten. ‘we will be back’
Heel fijne vakantie geniet van alles wat je van plan bent en wat onuitgenodigd ook op je pad belandt.
Close