Inspirationshot20 – het knalde in de Thiemeloos
Maandag 27 maart was er weer een InspirationShot. In de Thiemeloods. Wie de Thiemeloods niet kent: een omgebouwde boerderij in Bottendaal, Nijmegen met veel vurenhout. 

Melle Notermans opende inspiration Shot 20 met een pleidooi om te blijven groeien door steeds uit je comfortzone te komen. Zo is hij, na een fijne tijd bij Youbedo, een eigen adviesbureau begonnen om bedrijven anders , meer menselijk, te organiseren.

Jan van de Veerdonk vertelde dat je soms uit je comfortzone wordt gegooid.. Hij moest tijdens de crisis zijn medewerkers ontslaan en bedenken wat nu. Hij volgde wat in zijn hart opkwam en creëerde de Thiemeloods, in hartje Bottendaal.

De van oorsprong Georgische Kate Japardize kwam 5 jaar geleden naar NL vanuit Cyprus. Ze begon aan een studie maar dat was het niet voor haar. Ze volgt waar ze energie van krijgt en zette Nijmegen Luistert op. Ze verbindt mensen rondom thema’s als diversiteit, tegen haat en voor empathie en compassie.

Freerk Venhuizen, onderzoeker aan het Radboud, sloot Ishot 20 provocerend af. Als het aan zelflerende computers ligt gaat de wereld van werk drastisch veranderen. Zelfrijdende auto’s, computers die betere diagnoses maken dan ‘gewone’ dokters. Ze maken minder fouten en kunnen leren. Ze gaan onze banen innemen.

De avond stond in het teken van de toekomst van ondernemerschap. Termen als ‘duurzaam’ en ‘sociaal ondernemen’ worden veelvuldig gebruikt. Maar wat is de rol van technologie in het toekomstige ondernemen?

Een mooi avond met vier sprekers, een host en zes één minuutjes.

Opsommend, wie spraken er?

sprekers ISHOT 20

 

Melle Notermans 476 LinkIn volgers  https://www.linkedin.com/in/melle-notermans/

 

Jan van de Veerdonk 105 LinkIn volgers  https://www.linkedin.com/in/jan-van-de-veerdonk-3a022334/

 

Kate Japaridze 133 LinkIn volgers https://www.linkedin.com/in/katejaparidze/

Freerk Venhuizen 324 Linkin volgers https://www.linkedin.com/in/freerkvenhuizen/

En de presentator:
Jochanan Westra
1305 LinkIn volgers https://www.linkedin.com/in/jochanan/

 

Deze avond is georganiseerd in samenwerking met Start4Communities. De opbrengsten worden gedoneerd aan Starters4Communities, zodat lokale maatschappelijke initiatieven in Nijmegen geholpen kunnen worden door deze talentvolle starters. Lees meer: voorjebuurt.nl/campaigns/s4cnijmegen/

Foto-film van Ishot20.

De volgende Inspiration Shot komt op een nog onbekende datum.

Close